Friday, February 04, 2011

Contest "Comelnya berbaju kurung"

"Comelnya berbaju kurung"
mcm manarik jerk contest kali ini. contest bertemakan comelnya berbaju kurung!
walaupun i ni jejarang je bebaju kurung tp tipu la x de walau skeping gamba kan. hehe.

Kalau korang nak tahu lebih lanjut sila ke website Siti Khadijah yer. Siti khadijah ini lah yg mganjur contest comelnya berbaju kurung! hihi http://cikpsiko.blogspot.com/2011/01/contest-comelnye-berbaju-kurung.html

SYARAT-SYARAT

1) Entri contest "Comelnye Berbaju Kurung"
2) Link entri dengan blog
3) Sebab kenapa korang rasa perempuan pakai baju kurung itu comel
4) Letak gambar comel korang tuuu...=)
5) Pendapat tentang baju kurung
6) Jadi follower blog ni ( FOLLOWER 182 )

7) Tag 5 orang rakan anda
http://bluediamondfaizah.blogspot.com/

HADIAH :

Baju casual / Mini dress fesyen korea /Handbag
(tak tetap yang mana satu tp yg pasti antara 3 ni la dan akan dibberi
mengikut cita rasa tuan blog time beli yee)

TARIKH TUTUP: 20 FEBUARI 2011

Berbaju kurung modern di majlis akadnikah my cousin yang dlansungkn di dewan felda perdana.
(Saya yang pakai handbags kaler merah itu!) hihi.

Sbb kenapa bebaju kurung itu comel kerana ia menutup aurat! ;)

Berbaju kurung. apa pdapat korang? msing2 mempunyai pedapat/pdangan yg berbeza kan.
bagi an, baju kurung menujukkan keayuan seseorang perempuan. bebaju kurung membuatkan seseorang prempuan selesa utk bgerak ke sana sini kalau dibandingkan berbaju kebaya kut! hehe. PAKAIAN tradisional seperti baju kurung sentiasa menawan untuk digayakan pada bila-bila masa dan di mana jua. sesuai jerk.Tidak hanya digayakan tatkala menyambut kedatangan Syawal, hari ini baju kurung selesa digayakan ketika ke pejabat mahupun menghadiri majlis-majlis rasmi atau korporat. Baju kurung ni tak lapuk dek zaman. dari zaman nenek2 kita lagik mgamalkan memakai bj kurung shingga la zaman kita ni. kiranya x out date lah! tul takk?? :)

1 comment:

Siti Khadijah said...

jalan2 cari pemenang dah ni..:)