Monday, September 06, 2010

Duet! Duet!

Huwaa!! camne neh...
Pertukaran duet rm10/rm5 sudah tidak ada lagik. camne tu..
Ini lah jadinya kalau minggu terakhir baru rasa nk pegi tukar. awal2 lagik x mo pegi bank sangat.
Padan muka sapa!! muka sndiri la beb. kuikui..
Hari ni baru la kalut nk ke bank utk mcari/membuat pertukaran duet.. HUwaaa!!!!!
Harap2 la misi utk mcari pd petang ini bjaya walaupun skit2 saja. insyaALLAH.
nampak gaya kuar mausk bank la kita hari neh. kekee.

Incik tunangan!!
x mo temankan sayerp ker??
Kamu kerja ek, wahh buat2 tanya. Tinggalkan sbentar bole?
Mau ke mall kejap, mau beli barang skit neh!! aiyorkk!! jangan salah paham ek.
Bukan mau shopping utk diri sndiri tapi my mum ada pesan sumthing lolll.
Jom la yang!! Kemalasan kuar sorang neh. i need u la shayangku!!!

* Bank Negara x mo top up dah ker? :(

1 comment:

hans said...

hahaha
yups
den ada tgok bank
dia kata xada dah tukar2 duit

apa2pun jgn lupa kasi den duit raya RM5
ekekekeke

P/S : Tips - Tips Bagaimana Nak Mendapatkan Duit Raya Yang Banyak