Friday, May 30, 2008

Tag - What inside ur bag?? :P

opss..!! tgh2 click blog dia neh, + Jmlyyna. tetiba mata ku tpaku dgn satu post nyer.
aauww mcm ada nama saya jerk ni. aahaaks..
auuww kena tag rupanya.. hehee............ bweek!
ooh ok2.. pasni i will do da tag okey..
tapii inside my bag x de aper2 pum. x mcm kamu la..
saya ni mana la guna make up maklum aja saya kan style neaural beauty. wakak..
telebeh sudahh! bweekk..
biarpum ada lipstick, concealer stick, perfume tapi saya ni jenis x memakaii.
entah knapa la, mmg jenis x suka make up kutt.... :)
stakat face powder by maybelline tu pakai le.. hehe.. tu pum just pakai d rumah.
so.
my bag kosong jerk la :) hehe..

Sblm tu, meh kiter letak image handbag dulu..
hehe.





What inside ur bag??



Hah, tak de aper yang mnarik pum dlm beg saya ni, just ada Purse Guess, Hp N95, Couple turtle & keys - my wira & my home.

Now, my turn to tagging :

9 comments:

MiSsZuE said...

alahai senang jew..i akn bwat okeh..berehhhh...

:P

Nik Nurehan said...

orait zue.. thanks :)

mummysya said...

Salam...

Beg anak dara mmg barang sikit & bersih jer, cuba tgk beg mak dara macam akak, mau pengsan..Pampers pun ado!!!!Ahaks!!

l y n n a s h a a r i said...

hah.betull ann.tgk my sista..siap pampers pun ader dlm handbag die
hikhik

Nik Nurehan said...

tu la bezanyer antara kita yang single dgn yg sudah ada ank :)
x senget bahu yang memikulnyer.

ita.itu said...

auww lawa beg...babe akak dah penah buat la..hehe

Nik Nurehan said...

owh ok. hehe :)

~ mizzAmy ~ said...

~ sy di tagg rupanya. akan ku jawab ya nanti ~

Nik Nurehan said...

tima kaseh mizza :)