Saturday, January 07, 2012

Everybody's so busy now..

Everybody's busy. hurm... You're busy. Mommy busy. hurm....
I'm busy too. Busy duk servey2 barang baby. heeeee... Maklum la skg ni dh bln 1 kan.
InsyaALLAH due hujung bulan 3 nanti.

My daddy plak x sehat dari bulan lepas lg. Start 18hb until now, my daddy masih di hospital.
Oh daddy tcinta, cepat2 la sehat. Anak rindu ayah tau!!
Sian mommy ari2 kena ulang alik ke hospital.
Dari wad mahsuri ke wad 10. Dari wad 10 ke wad temenggong(HDW).
Dari situ ke bilik bedah intan sterusnya ke ICU TERATAI.
Settle situ di pindahkan semula ke ad temenggong & skg neh di wad 10 kembali.

My incik suami plak gitu la bgilir gilir dgn my mommy.
Nasib la ada incik suami. Bayangkan kalau me & mommy jerk, entah mcm mana.
Bukan Ann x mau mjaga ayah di wad tp disbbkan keadaan x mengizinkan, x dapat nk membantu. Dgn bebadan dua neh, agak bahaya utk tinggal lelama di hospital.
Bak kata misi/nurse tu lah, nampak jerk hospital neh bersih disebaliknya. X sesuai utk para ibu yg tgh mgandung/hamil duduk lelama.
Macam2 pnyakit/bakteria yang ada di sana. Mana nak g tau, x bnasib baik mjangkit ke baby dalam perut neh, adeshhh mintak jauh la. Niatnya nk mjenguk ayah tcinta!!

Dalam sibuk2 ni harus lah mcurik masa skejap utk mnilik.servey2 barang baby di internet.
Adeshh rmbang mata/susahnya nk buat pilihan neh. Tantek2 belaka. keke.
Nk tanya pdapat my mommy/incik suami. adesh tgk keadaan skg ni, masa sgt la terhad.
Apa boleh buat, tunggu dan terus menunggu. Nk buat pilihan seseorang rasa x best jerk..

4 comments:

marinahunny said...

ann, upload la gambo ann, lama dok tengok..

ch@ said...

tak apa, buat yg mana penting dulu. pilih barang baby tu, beli yg betul2 akan digunakan. ada hikmah semua tu ann. ALLAH beri ann kerry waktu mcm ni, cer byg kan masa ann blm bersama dgn kerry? kan? hikmah semua tu. tabah eh. sabar byk2. jgn stress tak elok.

Nik Nurehan said...

kak na : x de mood nk bgamba skg ni. haha...

Nik Nurehan said...

cha : tu lah cha. nsib la an dh kawen. semua org suh an bayangkan. kalau an x kawen, x de kery. an dengan mak je. mcm mana la nk uruskan ayah bdua shj. sobsob..