Thursday, December 01, 2011

Tanggungjawab Mana?? Dimana hak saya!!?

Tension betul kalau memikirkan masalah yang bpanjangan x diselesaikan. aishh! naik gilerrr.
Org kata jgn kasi ibu hamil/mgandung neh tension/stress tapi hurm............ x de kesudahan shingga hari ini.

Mcm mana neh...? x de amik sbarang tindakan pun. usaha la beb. Cari jalan bkn wt derk aja. kalau kasi masa shari dua sbln dua x per. inikan berbulan bulan. lu pk la sndiri brapa bln. x kn x reti mgira atau wt2 lupa baper bln kut beb. Di mana hak saya. Sudah lama saya menuntutnya, tp shingga hari ini. kosong!!

Tak leh nk settle, bebincang & mintak tolong la pd yang sudi. pada yang sudi? pada yang btanggungjawab. tempat mgadu masih ada kan. huhu.

* Bsabar la wahai hati. Manusia mmg sukar menunaikan janji. walau siapa pun mereka. tetap manusia. yang manyak kekurangan. manyak chantekkkkkkkkkkk!!! sabar2 tu ada limit weh, aku neh bkn nya malaikat.

* Esk esk asyik aku jerk menunggu entah2 smpai aku mati esok pun x de jgk!

* Kalau x de rasa bsalah, x de sbarang tindakan. aku x de dapat apa2 yang aku tunggu slama neh, mmg ko neh jahat! btopengkan manusia? wah jahat nya ayat aku neh. tapi aku puas & bosan dgn sbarang alasan. yang asyik myalahkan pihak lain/ketiga. Dr awal2 aku kasi tau. ko jerk wt x kesah/amik mudah.

* Asyik2 aku jerk kena cover ko!! heeee........ x pasal2 aku kena. ko syiokk la kan. aku tension,aku luah ko wt kalut la kejap. then aku senyap ko wt x tahu dah, wat lupa dh.... Bila aku bising ko mula la nk buat2 ko nk settlekan. tapi??? thenti mcm tu jerk.


No comments: