Wednesday, November 02, 2011

Diam Kamu!!

Bismillahir Rahmanir Rahim…

Kadang2 ada ketikanya...lebih baik kita diam daripada berkata² kerana dikhuatiri aper yg terkeluar dari mulut ni akan menghiris perasaan org lain.

Hari ni, Ann manyak diamkan diri. Dari segi berbicara di facebook, bbm, call, sms. Semua Ann slowkan. Bayangkan aja line phone dipotong. heeee.. owh tidak blh gila oke. x de guna plak ada phone yg memahal neh kalau x dapat digunakan. mahal la sgt. cesss eksyen!! ye lah for me agak mahal la. bkn nya jutawan kan. Biarkan aja org call.sms. kan dah leh save budget di situ. haha. eh susah2. kalau emergency camne? Alahai mcm ler Ann neh manyak calling2 org. Skg neh mmg x call sesiapa pun. heee tipu!!!!!! Kurang sgt membuat panggilan kcuali panggilan utk suami tcinta.

Lgpun mmg x de rasa nk main2 phone pun. Agaknya Ann kena beli housing BB yang baru kut. Udah puas nengok bling2 yang manyak tcabut walaupun ianya berkaler pink. Heee.. Alasan.!!!

Hurm. x cakap lelebih x boleh jgk. itu sbb lah Ann kata diam itu lebih baik. x leh nk bcerita panjang mgenai tett!!! yang boleh Ann sampaikan disini, ada sesuatu yg membuatkan Ann rasa x besh/x puas hati. Huhu. Daaaa...

Eh tetiba daaa.. kekeke.. bye bye!

2 comments:

aNaYaNa said...

betul tu diam lebih baik..harap an sabar yer..jgn marah2..hehe..

Nik Nurehan said...

marah pun tapi org malas nk layan. last2 kita plak trasa diri neh...... hurm.