Tuesday, November 01, 2011

...Burger King...*mission is complete*

Lunch at BK, nama panjangnya Burger King. Heeee.... Di mana? x kan di kota bharu kut. korang2 tahu je lah burger king mana ada di KB ok. huhu. Tyme neh mkn di Alamanda, Putrajaya sana tuuu... huhu. Kiranya br je wt entry mkn2 time g kl ari tu. kekeke. Punya la malas nk upate blog skg neh. heeeeeeee...

Fries yang dibungkus utk dibawa pulang. keke. Mana la leh abiskan kalau burger tu dh besar gilerrrr kan. kalau ditinggalkan namanya membazir lebih2 lg sudah dibayar ;P

Whopper® yang nan tersohor itu mantap juga besarnya,
soo...misi untuk lunch di BURGER KING!! akhirnya terlaksana...!!


Motto Burger King ialah HAVE IT YOUR WAY..sebelum ni duk perasan motto Mekdi I'M LOVING IT ngan KFC jer IT'S FINGER LICKING GOOD..tapi dalam Tv pun takder kan iklan Burger King ni. ker Ann jerk yg tak perasan??

3 comments:

RoslanPutra said...

sedapp tu... titiba rasa lapoo...

Nik Nurehan said...

apa tunggu lg. jemput mkn. mkn gambar?? x knyang. hehe

Blogger said...

Anyone here wants a FREE BURGER KING GIFTCARD?