Sunday, October 02, 2011

Drinho-HomeSoy

Jumaat lepas kami bdua singgah ke KFC Kubang Kerian utk membeli ayam KFC loll utk dibawa pulang ke rumah Umi. Kiranya nk mkn2 di rumah umi loll. heeeeeeeee..
Amik ler set faly feast utk 9 ketul ayam & dinner plate utk 1 set.
Dinner set tu utk kami bdua lah yg 9 ketul tu utk fmily Incik Suami kan.

Dalam fmly set itu dapat ler air soya "HOMESOY" smanyak 2 kotak. so dibahagian kpd 2 rumah. hehe. Tgh hari neh, Ann bukak ler nk minum/try air soya neh kan. x pernah lg minum air soya kotak2 gini slalunya kalau nk minum pasti beli yg fresh itu.
Errrkkkk!!! bkn slera ku, rasa satu mcm jerk soya neh, x best lasum!! arrggg. nk abiskan satu gelas pun susah oke. Entah kenapa. heeeeeeeeeeee..


Sedikit semanyak mgengai HOMESOY:
HOMESOY is the latest brand of high quality soya beverage from Ace Canning Corporation Sdn Bhd. The brand differentiates itself from the rest of the other soya beverages in terms of its unique traditional full soya taste and home-made recipe.
Made from the freshest soy beans using HOMESOY’s unique home-made recipe.
It has a rich authentic soya taste, and it is as natural as you can get.
Available in 250ml, 1 litre, 300ml (bottle) and 750ml (bottle).
Contains no preservatives.

1 comment:

kavin hill said...

Aish nk stay hotel mana yerp. x tahu nk memilih lebih2 lagik x pernah lagik ke kuala terengganu walaupun kb dgn ganu ni bkn ler jauh mana pun kan. kikiki. Smoga pemilihan yg tbaek utk tido jer pun! heeeeeee...Kalau ikutkan planning kami bdua akan stay utk 1 malam lg & akan cek in hotel yg bdekatan dgn town kuala terengganu utk aktiviti bshopping
6 months industrial training in Chandigarh