Thursday, September 15, 2011

Who had trided?

Okay maybe ramai dah tahu roti gardenia sekarang dah ade jual waffles ...
Agaknya Ann jerk yg ketinggalan. hehe. Sabtu lepas, an ke mall. Mmg dh nampak pun waffles tapi tgn ni berat jerk utk mgambilnya/mcubanya.
Stelah salah seorang blogger aka kawanku yg brada dijohor iaitu sis lin(http://linmdnoor.blogspot.com) mgatakan ia shedap. Baru la thegeh hegeh utk membelinya. baru brani ok! hehehe. Ternyata!!!!!!! BEST OK!!
Gardenia Delicia Waffles dimkn bsama nuttela :p shedap. blh beli lg.. heeee..
Harganya murah jerk, rm 1.40 utk 2 keping. tapi nk kasi kenyang, mkn jerk dedua tu. Trasa x sabar utk membelinya lg. Waffles ni ada manyak perisa, jadi tepuk dada tanya slera. Slera memasing/blainan... heeeeeeeee...
* Mintak kebenaran/sory lin copy paste gamba. heheehe. next time an pastikan amik gamba sndiri oke! hehe.
* X smpat nk mgambil gamba sndiri, hp x diturunkan ke dapur ktika myiapkan srapan pg. hehe.
* Slamat Mcuba!!

6 comments:

Sis-Lin said...

Takpe la ann..copy aje la...:)

Mmg tak rugi mencubanya, ada micro lagi best! panaskan makan panas2..Lin takde micro, oven ada la..huhuhuhu

Hrni anak2 makan perisa vanilla.. :)

shazmir said...

hahah..makn2!! terbaik sya pun nak cuba lah..!!

cun awk cun..!!
xyz4mir.blogspot.com

Nik Nurehan said...

an guna oven je lin. keke.
byk ke lin beli tu?

Nik Nurehan said...

shazmir : cuba lah. not bad ;P

ch@ said...

haih, menyesal tak ambil semalam.
dah pegang, tapi rasa macam apa pelik benar ni. terus letak ambil roti. kena beli ni.

Nik Nurehan said...

cha : wajib beli. try la. letak jem ke, kaya ke, ice cream ke. apa2 je lah. kalau mkn mcm tu x tahu la mukin sedap. tp an bakar lam oven. kasi panas skit je... ;P