Tuesday, September 13, 2011

Tak sah x bcakap pasal makan2 ;P

Morning.Heeeeeeee slamat tgh hari la Puan Ann.
Jam menunjukkan 12 tgh hari sudah. Nampak sgt ler bangun lewat. kekeke.
Opssss ampun, kui 10.30 pg baru leh Puan Ann tkial kial nk bgn dari tidur. hehe. Biasa lah, mommy to be ni makin kemalasan oke. Asyik nk tidur aja. Yang pasti kewajipan sbg isteri utk membuat brekpes, mghantar suami di muka pintu tetap dijalankan. Stelah incik suami blalu pergi apa lagi terus smbung tido. kekeke.

Alhamdullillah dgn rezki ari ni, dh slamat memakan 1 piece pizza dgn 3 ketul garlic bread. kekeke. Makan x hingat, bila tgk cermin baru maluuuuuuuuuu eee gemuk nya.
Abis baju2 dh mula sendad ok. Dah pun mgadu kpd incik suami smalam, mahukan koleksi baju2 baru. Yg ada trasa spt balut nangka aja. X leh nk pakai dh size M neh rasanya. kuikui.. owh tidak! Tahu2 kena control pemakanan tapi mulut ni tlalu ikut nafsu ok. Hurm cuba lah kurangkan :(

Spt korang2 sumer ketahui, kelmarin merupakan ke 3 bulan pkahwinan kami bdua, jadinya x de slot masak2 yerk utk dinner. Beli jerk. Kalau ikut hati ni x tahu nk memilih sbb mcm2 nk mkn, ye lah skg kan dh abis bulan puasa. mau ganti mkanan yg dh lama x dimakan lol.
Nak makan nasi yg dibeli di horizon ataupun pizza hut. hurm. nk domino's pizza enggak ada pulak. kekeke. pk punya pk, Ann memilih utk memakan pizza.Incik suami mengikut aja. Parents kasi pilih sndiri apa yg rasa nk di mkn.
Ok, skitar jam 8 malam kami bdua ke pizzahut yg brada di kbmall. Sbbnya dinner pd jam 9 malam di rumah, slepas smayang isyak ;P
Utk menu smalam Ann memilih satu set regular super supreme add cheese beserta pizza yg tbaru iaitu chunky loaded. Korang2 dh cuba ke yg tbaru itu..?
Dari segi comment mengenai pizza tbaru.
- ia menggunakan tepung wholemeal.
- tidak jemu krn cheese tlalu skit.
- mgeyangkan krn tepung wholemeal nya pasal.
- insyaALLAH tidak menggemukkan spt super supreme add cheese ini. keke.
- nk kata tlalu bestttt x jgk, boleh la mkn. ok x de rasa teruk, boleh diterima lah.
- nipis shj

Super supreme add cheese
- Tbaekkkk!!!! sapa x sukakannya.. hehe..

Kami brempat mmg enjoy makan bsama. slalu pun mmg dinner bsama pun. x de makan asing2 pun ;P x amalkan makan asing2 la yerp. Biarkan brempat di ruang meja makan, syiokk!! ;P

1 comment:

Razer said...

Pizza hut is my fvt place to have pizza!!

Get colorful Music Balloon Speakers and animate your bike rides, picnics and pool lounging.

portable mini speakers for ipod