Friday, August 05, 2011

Plihan Kek Lapis Sarawak

Assalamualaikum. Hi Semuanya. Slamat Bpuasa & Bebuka bila cukup time nanti oke! Heeee..
Sedang sibuk di dapur? huish awal giler!! sedangkan jam baru jek menunjukkan 1.06 tgh hari. x kan dh msk kut. heeeeeeeeeee...
Puan Ann x confirm kan lagik sama ada memasak ataupun membeli di bazar ramadhan shj.
Tp x penah miss pun, stiap hari akan ke bazar ramadhan utk membeli kuih&air dah jgk mkanan tgh malam aka supper yg akan di makan stelah balik smayang teraweh. Auuwwww mcm ler pegi smayang. sedangkan incik suami & my dad shj yg pegi. Me & my mum di rumah shj, Lakukan di rumah pun boleh jgk kan.
Sebut hari raya ni kan wajibnya hari raya disertai kek lapis yg sedap2 n cantek2. beraneka jenis/colour kan. beraneka corak!! mcm2 ado oke!

Pelbagai pilihan kek lapis original dari Bumi Kenyalang ini. Diterbangkan khas untuk anda hingga ke destinasi pilihan anda.

Skg ni sibuk la bcakap mengai kek lapis yg menggunakan butter golden chun yang haram digunakan. Mesti takut/risau utk kita membelinya kan.
tapi alhamdullilah pengusaha kek lapis tidak akan menanggung dosa utk menjual menda2 yg haram bg umat islam utk memakannya kan. so di sini ada la salah satu pengusaha kek lapis yg mnujukkan bukti yg mereka tkcuali dari mjual/menggunakan golden chun.
Jadi bagi sesiapa ingin menempah kek lapis boleh la menempahnya skg tp kalau dr dealer aishoppe ni,hari ini merupakan hari terakhir utk menempah serta membuat bayarannya.


Assalamualaikum dan salam Ramadhan buat pelanggan-pelanggan Aishoppe yang dihormati,

untuk makluman rakan-rakan semua, bahawa kek kami tidak pernah menggunakan butter "Golden Churn" yang mengandungi DNA bab*. Kami menggunakan butter "Bakel" yang kami beli dari Kuala Lumpur. Pihak Jabatan Agama Islam Sarawak (JAIS) telah pun melawat kedai dan kilang kami baru-baru ini untuk mengesahkan kami bebas dari penggunaan butter tersebut dan kami telah lulus.

Saya pun memang sangat particular tentang hal-hal halal haram ini. Jadi saya harap rakan-rakan semua jangan berasa was-was lagi tentang penggunaan butter kami.

Harap maklum.
Tempahan Raya 2011:
+ min order 5 biji pada satu2 alamat
+ harga dah termasuk kos pos pada setiap gambar
+ kek ada sepanjang tahun
+ sila isi borang tempahan di blog, http://aishoppe.blogspot.c​om/

Tatacara pembelian dan no akaun di sini, http://aishoppe.blogspot.c​om/2009/03/spring-text-htt​pwwwspringtextcom.html

terima kasih
Pn. Suhaiza Sa'at
* Semua harga yang dipaparkan adalah tetap dan sudah termasuk kos pos.

* Sila kemukakan jenis kek yang ingin anda beli.
* Minimum order 3 biji kek untuk satu-satu alamat (order sepanjang tahun)
* Minimum order 5 biji kek untuk satu-satu alamat (order raya sahaja)

Kek dalam kek ini dilapis menggunakan strawberry jem.

2 comments:

Mas Sakura said...

cantik!

Thristhan said...

Wow, that's gorgeous. Simply amazing. Wonder how they do the layers like that.