Friday, July 29, 2011

FREE RM 10 CASH VOUCHER (29 JULAI - 1 OGOS 2011)

Anda suka membeli di tesco...? Ari minggu pasti anda mnerjah ke sana utk membeli kperluan barang dapur/barang2 elektrik/keperluan diri...?
Kalau Ann mmg suka giler beli brg kt tesco lebih2 lg hari jumaat. Ye lah hari jumaat hari cuti.
Hari lain incik suami bkerja, balik2 dh lewat petang. Malam sudah penat..

Selalunya kupon tesco ni ada jerk kluar di surat khabar pd hari ahad tapi hari ini, kuar di website tesco sndiri tau. yahooooo.....!! jimat rm10 kira manyak dh tu. Tapi perlu diingatkan pembelian harus lah mcecah rm 100. kalau korang beli kurang drpd itu, x leh nk guna la kupon neh!! Heee.. Korang jgn salah paham beli rm30 dh boleh guna kupon ni plak. huhu..

Kat sini Ann nk share dgn korang2 ek. Boleh la korang print n gunakan ;)

sila print je voucher tu..dah jimat RM10
* Kupon tidak boleh ditukarkan kepada wang tunai.
* Terhad kpd 1 kupon utk 1 transaksi shj.
* Tidak sah digunakan di medan selera.

No comments: