Monday, July 25, 2011

13 JULY - 16 JULY - HoneyMoon Part 3

Langkawi, is the pearl of Malaysia. It is a duty free island. It is famous for the beauty of nature and the friendly people who live in perfect harmony
This cluster of 99 islands offers beautiful beaches, world-class infrastructure, ultra-cheap duty-free shopping and fascinating myths and legends.

Alhamdullilah firefly bjln tepat pd waktunya 8.20 am. Kami sama di Langkawi skitar 8.45 pg. Hihi. Pepagi dh smpai tapi confirm la hotel x leh nk cek in lg kan. huhuhu.. Kami bmalam di mana ya? akan Ann ceritakan kmudian oke. Smpai2 di airport kami myewa sbiji keta vios dengan kadar rm 55 shari. ok lah tu, murah ;P

Tempat ptama yg kami tuju ialah di cable car lah, incik suami dh x sabar utk menaiki nya tapi buatnya x bnasib baik hari itu ditutup utk pnyelenggaran. hohoho. ia nya dilakukan slama 2 hari iaitu 12 & 13 july. hehe. Nsib la kami x ke langkawi ni 12 july kalau tidak mesti frust giler.... hihi. ok2 dah tutup kita dtg esok plak yerp. jadinya plan ditukarkan kpd underwater world. sblm kami ke sana, singgah dulu gerai makan. lapar dh. ala x jauh pun sberang jalan shj. heeee.

* Gambar blur jerk disbbkan amik dgn hp. heeeee.. ( x mampu miliki cmera lg lor )

2 comments:

bumilangkawi said...

x try pi tanjung rhu ka..view die cantik..seswai utk yg pi honeymoon..hehe

Nik Nurehan said...

semua penuh tau :(
disbbkan warga arab tgh cuti. abis hotel yg best2 dia rang amik.. huwaa