Monday, July 25, 2011

13 JULY - 16 JULY - HoneyMoon Part 2

Morning!!!!! sambungan part 1. heeeee..
Pepagi sudah bangun. seawal 5.30 pagi. Awal ker? Mesti bg korang tu normal lor. heee.
Iya la nama lagi mood honeymoon bgn pepagi utk smayang subuh iya lah ini bngun pepagi dh siap smayag terus bsiap utk check out. muahahhaa.. Ngantuk! Ngantuk tapi x pe lah. best apa. Pengalaman pertama utk kami bdua. heeeeeee....
Skitar jam 7.00 kami bsarapan pagi. Brekpes di Eastin Hotel ni oke kcuali nsik lemaknya. Pedas & ikan bilis nya telalu keras.. sayuran&dimsum tsangat shedap ;P Settle2 mkn kami bgerak ke Airport Penang previously known as Bayan Lepas International Airport, is situated in the Bayan Lepas area of Penang, Malaysia. The airport is located 16 km (10 miles) south of George Town, the capital city of Penang.

Penerbangan firefly dari penang ke Langkawi juz ada 2 trip ok. Korang leh pilih sama ada mahukan pagi ataupun petang. Kalau pagi mcm kami ni skitar 8.20 AM. Penang & langkawi ni x de jauh pun so mgambil masa stengah jam shj utk smpai. heee. kejap jer!
Seperti mana yg korang ketahui kami ke sana x de lama pun cuma 4 hari 3 mlm shj. Kami stay di mana ya..??
Slamat Tinggal Pulau Pinang, insyaALLAH betemu kita pd 16 july 2011 nanti ;P

No comments: