Monday, June 20, 2011

Our big day dah selesai.12 Jun 2011

Alhamdulillah... selesai sudah majlis perkhawinan diantara saya & kairy.
Alhamdullilah majlis akad nikah,persandingan,myambut & mghantar menantu telah bjalan dgn lancar. Walaupun kepenatan masih terasa tapi hati gumbira rasanya. hurm lega yg amat sgt!!

Jutaan terima kasih kepada ahli keluarga pakcik,makcik, cousin dan terutama sekali ibu & bapa (nik hassani bin mohamad & nik rosnah bt hussin) semua semua lah yang telah bertungkus lumus menjayakan hari yang paling bahagia dan bersejarah buat kami.

Tak lupa utk bterima kaseh kpd pihak N Bride Couture & Amy Touch. Untuk pengetahuan korang2 la yerp, ke'empat2 majlis di make up oleh Amy Touch oke! tsangat la bpuas hati. heeeee ;P
Once again to all a BIG THANK U!!

Semoga rumahtangga yang dibina diberkati dan disirami hidayah sepanjang hayat.

9 comments:

theeggyolks said...

congrats!

Sis-Lin said...

TAh iah Ann...
MOga kekal bhgia hgga ke syurga...

Jutaan maaf kerana Lin x dpt dtg ke mjlis Ann..hu :((

marinahunny said...

letak lah gmbar banyk2 ann buat tatapan akak yg jauh ni ;)

masviona said...

selamat pengantin baru An, moga kekal bahagia selamaya ye...insyaallah

Nik Nurehan said...

huhu. jemput datang x sudi. malas lagi nk upload gamba manyak2. rilek dulu.

Feez Mior said...

maaf juga sebab tak dapat hadirkan diri ke kenduri an.. Mmg nak sangat pergi. Tp mcm2 masalah pulak dtg.

InsyaAllah, panjang umur kita berjumpa laa ok..

Selamat pengantin baru untuk an & suami.. Semoga rumah tangga kalian berkekalan sampai syurga.

farasakura said...

congrats sis :)

Nik Nurehan said...

takpe fyzah. ada rezki & umur pjg pasti btemu. insyaALLAH.

Shaizhar said...

Tahniah.... :P moga cepat2 dapat 'baby' boleh mcm tue?

boleh bah kalau kau...