Wednesday, June 01, 2011

Ariani is having sale shingga 88%!!


Dah lama giler x membeli belah tudung di ariani. Opsss msa ke kl ari tu ada la beli selai je. Kalau di kb ni, agak lama la x masuk. Asyik pkai shawls yg murah2 shj. Hehe. Tp disbbkan ada tujuan tetntu, singgah la dgn my ibu&bapa! Ini lah kali ptama my mum masyukk ok. Hihi. Skg ni ariani ada jualan murah spena cuti sekolah. shingga la 12 jun 2011.

Boleh dikatakan suma tudung tu ada discount lah & for me consider very cheap lah compared to normal price dia. Lain la korang, tsangat mampu walau x de sales. Hehe.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: