Sunday, May 01, 2011

Freelance make up artist, kota bharu, Malaysia

freelance make up artist, kota bharu, Malaysia
AMY TOUCH

KOTA BHARU, KELANTAN, MALAYSIA
Menawarkan perkhidmatan solekan utk semua jenis function terutama solekan utk perkahwinan,resepsi,dinner dan sebagainya......selain itu juga amy's touch jg menyediakan kursus belajar mekap dgn teknik solekan yg betul & mudah.... sebarang tempahan & pertanyaan..

sila hubungi~~~ phone: 0129630115 email:amy_touch81@yahoo.com f/b :amy amytouch

* beliau yg tbaek yang stakat ini di kota bharu. time tunang pun an mmg amik dia sbg mua. so kali ini an akan mgambil nya lagik skali utk my wedding yg akan blansung tidak lama lg. bila?? ;)

5 comments:

Sis-Lin said...

cantik plk scarf yg Amy bpakai tu...huhuhu kat sini cari xde plk...

amy's touch said...

hi sis lin, scarf tu kirim kat mmber.., x silap dia beli kat sg wang....

amy's touch said...

hi anne::: thank u lah,, tolong promote lg.. malu sere.... apepun anne ttp cool
selamat berbahagia ann & khairi k..

WanAni - OneAndOnly said...

amy ni lelaki ke wanita, sbb yg nak mekap tu wanita, takut pulak nampak aurat nanti kalo lelaki...

WanAni - OneAndOnly said...

amy ni lelaki ke wanita, sbb yg nak mekap tu wanita, takut pulak nampak aurat nanti kalo lelaki...