Wednesday, May 25, 2011

BE Btambah!! Btambah sayang jgk lah! MMuuaxshh!!


Buffered Earnings
1. STB Thematic Branding (Brand Film) Phase II LR
2. Proton Persona SS
3. Maxis Project Jedi LB
4. ESPN SS
5. IKEA Bedroom Contest LR
6. Prudential Recruitment LR
7. Celcom Kolony Phase II - LB
8. Hong Kong Disneyland 2 LR
9. Nippon I Like Nippon Paint LB
10. ADT Home Security LB
11. Nokia Entertainment Smartphones LR

Dari stress2 ni ada jgk yang mnyejukkan hati,
trima kaseh incik nuffnang krn memberi pnambahan BE dalam blog ku ini.
Kiranya diberi kpercayaan lah! sangat suka&berbangga.
Yahooooooo!! kalau sblm ini tkumpulnya 10 BE tapi hari ni cek2 dah naik 11 BE.
Alhamdullilah bsyukur sesangat!! naik lagi naik laa....... hihi

Sekurang kurangnya...

Pastikan anda slalu update blog/wat entry baru oke. kalau boleh seminggu dua tiga kali pun jadi la, jangan sampai berbulan tak update.

Bila content bagus, orang akan selalu datang blog korang, dengan itu trafik meningkat. Bila ramai traffik makin tinggi peluang orang akan klik pada ads kat blog korang. Lagi untung kalau dapat CPM ads, asalkan visitor bertambah je mesti earning naik.

No comments: