Wednesday, March 09, 2011

Pizza utk kali ke-2 (sminggu pkena 2x ok) haha

utk my parento!! harga agak mahal la sbbnya x shedap. kalau mahal sedap x de kesah pun. x mo dh order menda ni!!! sila jangan order ok! muahahhaha. jahat****
Soup
Choc Volcano. sedap giler pastikan korang share je. kang x leh nk abiskan krn nk mkn menda2 lain lagik kan. kalau korang ni jenis mlantak perut besar x de hal la beb!!! mkn kami, mmg x leh nk abiskan kek tu tp ice cream wajib abis & x cukup ok! hahaha
Pepsi 2 gelas
Personal Pizza, super supreme. tanpa tambahan cheese :)

Minggu ni kali ke2 kami bdua mkan di pizza. disbbkan x puas mkn, jadi kami ke sini lg. cik an syorkan korang amik cukup2 jerk. jangan telebih order/maksudnya yg besar. kcuali korang g reramai kan. at least korang leh rasa serba skit. kalau korang jenis mkn serba skit mmg x kn rasa puas. nk mkn lg, nk mkn lg. gitu ler!! hihi

No comments: