Sunday, March 06, 2011

Hari minggu di Pizza Hut!

Hasrat utk memakai pizza hut tcapai.hasrat sapa pulak ni? haha. incik khairi oke.ini la dikatakan pgaruh tv, ada je iklan di tv. terus mgidam utk mkn. oke2. esokkan harinya, kira kelmarin la hari sabtu kami ke mall kb utk makan pizza. kalau nk ke pengkalan chepa agak jauh la, nk mkn kt town trasa malas disbbkan ari tu pegi x best sgt layanan dia rang. so kami spakat nk ke mall kb. nsib la kelmarin tu x de ramai sgt. so agak lega la nk mkn2. kalau penuh agak x selesa la.
kami amik set kecik shj iaitu personal pan pizza tapi kali ni amik extra cheese. hihi. bpuas hati la kalau mkn yg kcik2 gini. jd trasa nk mk lg tau kalau amik yang besar tu adoiii jemu ok! ice cream itu wajib. pantang ke mana2 lah mesti nk order ice cream. sbenarnya kami nk order volcano ice cream tapi x de stok la pulak.sobosb. jadi ami double delight shj. apa lagik korang, x bminat utk mkn pizza ker?? sila2 la pegi ke rest pizza yg bdekatan ok! hihi.

* mau mkn domino pizza tapi x de pulak di kb ni ;(

2 comments:

Siti Nurhayati Dollah said...

Ya Allah Ya Tuhanku, bantulah hamba ini menghadapi dugaan makanan yang sedap sedap ini

Nik Nurehan said...

haha. sapa suh diet! ;) rugi2