Tuesday, March 01, 2011

Cash Out My Nuffnang Earnings! Skadar Berkongsi ;P

Alhamdullilah baru jek cash out 28/2, tut2 29/2 masyuk 0.25 plak ke account nuffang! skit pun mau heboh2 kan jgk ker? muahaahhaa. jgn jeles okies. nama lg tajuk tu skadar berkongsi. x suka2 pejam2 kan mata anda yer! hihi

Walaupun hanya ada 1 BE, tetap cik an bsyukur yang amat sgt!!! thank you Incik Nuffnang!

Setelah menunggu beberapa bulan untuk cashout Nuffnang, akhirnya cashout jugak hari ini.

Jariku sudah gatal2 okies. tsangat gatal hinggakan x leh nk menahan lagik. adoii!!!
pd 28/2/2011 ku x bisa lagik, bdesupp pk suploh kali kira pk masak2 dh mau saja cash out nuffnang earnings! hihi. stelah dikumpul2kan mmg x leh nk nahan shingga 1k lagik. hahaha. biar je lah, rezki ku stakat ni sj. len2 kali kita mnabung smula okies! hihi. skg ni masa untuk menunggu cek incik nuffnang itu smpai di rumah la. boleh la nanti merasa duet extra dari blogging ini. mesti x mcm2 korang skali cash out mesti ribu riban. sob sob ini shj cik an tmampu utk mengumpul stelah beberapa2 lama. lama jg. skg ni jerk incik nuffnang smakin aktiv, kalau dulu2 slow jerk. apa pun cik an bsyukur lah! ;)
So apa yang boleh cik an katakan skg, tunggu kdatangan cek yang mgambil masa sbulan jgk la!! tungguu!!!

* amik masa yg lama utk mgumpul smanyak ini. saya tahu saya tak shebat kamu,kamu & kamu.
Mgambil masa slama 3 thn utk mdapat smanyak ini. lama bkn! rasanya tidak mjadi persoalan kut lg pun my follower hanya mcecah 211 shj. lain la kamu,kamu & kamu kut! nuffnang ku bjalan dengan slow jer tapi ok lah. nama lagik pdapatan smpingan!

4 comments:

AdyBudika said...

ni untuk berapa lama punya ni?? errr..pertama kali berpeluang tengok benda ni..thanks2..suke!!!

Feez Mior said...

wow an..byk gilaa..mst lama simpan kan??

sicKo^ said...

tahniah.. tahniah.. banyak nyer earnings ko...

sherah said...

wow berapa lama u simpan ni banyak tu :)