Wednesday, February 09, 2011

TQ SO MUCH SIS LIN !! Thank you for your support ;)

kalau nk tahu yang slajutnya sila la klik2 kt link kt atas ni yerk~~ hihi
x cukup di blog, di facebook pun ada okeh!! ;) Tq!

Trima kaseh lin aka sis marlin sbbnya tlg promosikan & buat satu entry special utk an-wardrobe. trima kaseh krn mjadi my regular cust. terima kaseh krn sukakan/bpuas hati dengan kualiti baju dr an-wardrobe serta layanan dari ku. kekeke. maap jgk kalau ada salah silap tkasar bahasa ok. opsssssss mcm nk rayor la pulak! hiihihi. insyaALLAH akan ku wt yg tbaekk utk biznes ku ini! alhamdullilah berkat doa/dorongan kawan2 spt lin, ibu bapa dan ahli kluarga yg lain, shingga hari ini lah an-wardrobe bjalan dgn lancar. biznes laju/slow tu adat la kan. hehe. tapi alhamdullilah, bpuas hati dgn pencapaian. tapi x mo la duk stakat ni jerk. insyaALLAH akan berusaha lebih kuat utk diminati oleh kalangan pgemar baju2! hihii.

doakan yg tbaek okies!!!
bagi sesiapa yang belum mgenali/menerjah tetapi ingin mcuba selai dua atau suploh lai skali pun sila la layari http://www.an-wardrobe.blogspot.com

Trima Kasih!!

4 comments:

Sis-Lin said...

whoaaa kat sini pun ada jugak..hehehe malu ahhh..

sama2 Ann...bt ms ni mmg baju2 ann selesa dn lin suka berpuashati sangat....:)

kalau nak kumpul amik gambo baju2 tu, banyak dah..heheheh nanti lin try bt amik gambo..hahahahaha

ch@ said...

niii yg tiba-tiba teringat ada baju tak bayar lagi ni, hahaaa. baju kita pun sama, satu almari semua baju ann. tunggu, i nak shopping lagi nanti, bagi almari roboh =)

Nik Nurehan said...

hihi. nk malu wt apa nyer. bebangga la. sbb pepagik lagik an wt entry utk lin. haha. apa pun thutang budi krn lin tlg an! tq sgt ek lin.. hehe.

yeah! nati amik gamba satu almari yang penuh dgn baju dr an-wardrobe ye. sbg bukti lin bpuas hati/jd regular cust an. hahaha

Nik Nurehan said...

cha : hahaha. an gelak ke cha. iya2 br 2 lai cha book baju oke! tambah2 la lagik, nanti leh baya skali gus! last month selai je kan. kali ni kasi 5 lai lak. hahha