Saturday, February 19, 2011

Paling top dipasaran ketika ini, shawls earring! It's totally a must-have!

memang sgt2 glam jika mengayekan shawl earring ni tau.
dihujung shawl ni ade aksesori yg sgt comel.

Horey Horey!! Ari sabtu yg paling cik an gumbira. krn dh lama gilerrr cik an x memiliki koleksi shawls yang tbaru. mmg lama dh la x membeli2 shawls ni. ini pun belas kasihan & sayang jd cik an dapat la 4 lai skali gus okies. trima kaseh incik tunangan yg tcinta sbb memsponsorkan shawls baru ini. yahoooooooo!!! kalau dulu2 suka sgt membeli shawls scara online. pantang tgk mesti nk beli tapi berkat ksabaran manyak bulan jgk la stop dr shopping2 on9 ni. tapi kali ini x leh tahan dah tapi korang jgn salah paham yerk. shawls2 ini x dibeli scara on9 mahupun beli di mall or wakaf cekyeh atau dimana2 pasar skitar kota bharu la tapi shawls ini dibeli oleh bakal adik ipar iaitu adik kery yang brada di shah alam. hihi. tq adik na cayunk!

korang2 nak tahu, sblm2 ni cik an ada la nanya2 kt mall kb tu, harganya mak oi punya la mahal skitar rm25. kalau kt online ni lebih kurang gitu gak la kut harganya, kalau murah pun ada la skit2 kan. tapi korang jgn tekezupppppppp okeh yang my dikna beli ni dgn harga hurmm harga hanyalah rm 10 shj! opss! bln rm 10 utk 4 lai. gilak!!! rm 10 utk shelai shawls. murah kan??? bg cik an murah giler ah mana nk dpt lagik!!! kalau korang boleh beli dg harga rm 10 kebawah mmg korang pembeli yang hebat ataupun korang ni salah seorang pemborong la kut! hihi. dlm 5 lai shawls yang dibeli olehnya, 4 lai cik an amik ok. satu lagik colour brown, cik an tolak! hihi. pemilihan shawls ini dipilih oleh cik an sndiri n my incik tunangan. hihi. siap mms ke incik tunangan utk memilihnya! ye lah, nk suh si dia bayar mesti la nk dia tolong pilihkan. kalau ikutkan incik tunangan x de kesah pun. apa yang cik an kenan, dia ok jerk. tapi ada time tu apa salahnya kalau kita mintak pdapatnya kan! :)

lalalala. senang hati loll! esk2 boleh la bposing dgn shawls baru! ;) jgn jeles ok! tata

2 comments:

AZLIN said...

beli katne tu cik an dapat rm10 sehelai. kirim buley?? haha

Nik Nurehan said...

adik tunang yg tlg belikan. di shah alam. hihi