Thursday, February 03, 2011

"Be urSelf Contest"

Suka sgt amik gamba sndiri!! waaaa di fitting room. best2 sbb ada cermin besar ;) haha
suka sgt bgamba ketika traffic lite merah!! konfem la di dlm keta ;) hihi.
ini lah sy yg suka sgt bgamba! x yah susahkan2 org lain. lalalallaa.
Wajib bgamba didepan makanan! haha. ini menunjukkan saya suka mkn! hehe
Bgamba bsama pokok christmas di new horizon garden! waaaa bkn nya slamanya pokok ni ada kan. spena hari krismas yg bakal mjelang, restaurant itu myediakan pokok itu sbg hiasan! mesti la nk bgamba. bkn slalu! hihi.
suka sgt bgamba bsama incik tunangan! itu lah kami. hihi. sblm mkn mesti bgamba bdua!! ;)

"Be urSelf Contest"

1. Mesti ade blog dan berstatus warganegara MALAYSIA.
(blogger only)

2. mcm biase la. follow la blog ini.kalo tak follow pon takpe. tp tertinggal berita terkini hiburan terseksi jgn mara! kalo follow, adalah satu kelebihan. kelebihan ape? kelebihan untuk menang! ehehe.
FOLLOWER KE 75!!
3. Buat entry pasal contest ini dan letak banner contest ini di entry anda. jgn lupe link kan ke blog ini.
4. Letak banner di sidebar berlink kan blog ini.
5. Tag kan kengkawan anda juga blogger seramai 3 org. tag lebih lg bagus. ehehe. pastikan diorg tau yg diorg telah di tag yer.
6. suda join tinggalkan komen anda pada entry ini supaye senang aku nak g kat blog korg.
7. tarikh tutup pade 24 Februari 2011 okey.
8. hadiah? mystery gift from aku n asben. tunggguuuuuuuuuuuuu. aku akan cite bile2 mase jek pasal hadiahnya. contest ini akan di adili oleh beberapa juri yang dirahsiakan namanya. he he he.