Sunday, January 16, 2011

“tangan bertuah cik nico!”.

Slamat Petang semuanya! Slamat Sejahtera cik an ucapkan kpd para pembaca tak kiralah di mana berada. ewahhh! hahaha. di petang ahad ini, dgn cuaca yang agak panas, kira baek neh, mari lah kita beramai ramai/sesama memeriahkan lagik give away aka contest yang di anjurkan oleh cik nico kita ini. hihi. Trima kaseh jgk pd cik ana kita krn sudi mengajak an untuk join bsama. hihi. muaxshh!! sesiapa yang mau mgenali nya boleh la ke http://karetgirlhepi.blogspot.com/

Syarat2 utk contest ini tsangat la mudah. x perlu pening2 kepala ok! sapa yg x suka kalau syarat mudah2 kan, terus jek nk buat! hahaha. tul takk?

· Buat satu entri mengenai cabutan “tangan bertuah cik nico!”..tajuk entri tu mesti “tangan bertuah cik nico!"

· Sila letakkan banner cabutan bertuah di dalam entri dan jangan lupa link kan kepada blog cik nico!

· Cabutan bertuah ini tidak memerlukan anda untuk berbuat apa-apa kecuali anda harus menghebohkan @ menjemput rakan-rakan yang lain sahaja untuk menyertai contest ini.

· Dalam entri tersebut anda boleh tag seberapa banyak rakan-rakan dan pastikan mereka tahu mereka di’tag’. min tag ialah 3 orang

· Jangan lupa untuk follow blog CIK NICO ini supaya segala pemberitahuan dan keputusan cabutan “tangan bertuah cik nico!" dapat diketahui.

Antara rakan2 yang cik an nk tag kali ini, hurm siapa yg kena ;)

= Sis Lin
= Kak Retna
= Cha

2 comments:

lovelyfana said...

hehe..br pasan.. tengs ann.. gud luck tau..


so, sesape ingin mengenali diriku..silakan jenguk ye.. ahakss..

Mi$s NiCkeL=? said...

hi kak...
sori la sy lmbt respond kat akak punye penyertaan ni...sibuk sikit..
btw, thnks for joining this contest..
harap akak salah seorang yang bertuah..
hehehe
=)