Monday, January 24, 2011

Sudah mdaftar sbg ahli heartbeat! Bila lg? Participation is Easy and Free! dubdabdubdab ;)


Heartbeat.my ? Apa tu???
lalalala. Mungkin ada ramai dah di luar sana yang dah turut serta ni kan? Ann baru jek tahu menda ni dari blog kak sya aka http://www.themummysya.com/ *terima kasih oke! ...

oke oke. mesti korang dh tahu hal nuffnang kan. kali ni ann nk sharekan mgenai heartbeat plak!
slain nuffnang korang boleh dapatkan sdikit duet perbelanjaan utk membantu korang dari segi kewangan? eh betul ke ayat ni? hahahha. main type je. nk cancel malas la pulak. hehe. bantai jerk! yang pasti mesti korang paham kan. nuffnang dapat duet begitu jgk dengan heartbeat!! ;) haaa bila korang bc neh mesti mata bukak leluas kan,kan??? sapa x mo duet free beb. tapi kena la ada usaha sdikit smanyak. sebar2kan atau letakkan code heartbeat ini kt blog korang!! ;) apa tunggu lagik, menda mudah utk mjana pdapatan lebih2 korang kan suka blogging. kira duet smpingan utk minum2, minyak keta. hehhee
.
jom sertai heartbeat ok! tp mcm mana ek?? korang klik image di atas dibwh ini ok. Register sbg member ok. disitu ada step2 nyer.


oh yayayaya. korang jangan risau ek!! Heartbeat ini berbeza dengan pengiklanan yang lain, heartbeat.my ini tidak akan menjejaskan status keahlian Glitterati Nuffnang. Kirang selamat la korang mdaftarnya. kalau tidak x kan la ann mgesyorkan anda utk mjadi ahlinya. an pun tahu beb! sayang kalau ilang status glitterati nuffnang ni.

4 comments:

apisv2 said...

yeke? aritu aku masukan iklan mangga status aku bertukar jd ordinary..aku buang mangga ads bru bertukar blik jd gliterrati

Nik Nurehan said...

haa ye ker? risau ni.

apisv2 said...

yela, pas seminggu aku buang mangga ads, bru dpt blik status gliterati. ak rs kene mention kot kt nuffnang yg kita letak ads lain kt blog survey nuffnang

Nik Nurehan said...

an dh send msg kt nuffnang tau. tunggu dia rang nya jawapan!! ;) harap dia rang reply dengan cpt! hihi