Tuesday, January 25, 2011

Manggo Double Pearl dr kiosk COOL BLOG!

hahahaha. hahaha. sebelum memulakan entry tbaru mau gelak spuas hati!!
mesti korang pun kata apa2 kat ann kan. ye lah, asyik2 entry mgenail yg sama cuma gamba je lah. hahahaha. lantak korang lak, korang rasa jemu, bawak2 la main di tempat lain. kuikui.
Sperti yang diketahui lah, cik an skg neh mmg tgh gilakan cool blog. jadinya misi utk mcari coolblog di jalankan spt biasa. bkn mencari lah! salah tu, misi terjah kioks cool blog la. hehe. slalunya ann akan ke cool blog di pakson tp hari ni di mallkb okies. alang2 jalan dari arah telipot nk ke kbharu msti la lalu di depan mallkb tu, jd singgah la ;)
tu diaaaaa cool blog yoghurt manggo + double pearls. wah double? memang tamakk tapi last2 x abis pun. x leh nk abiskan sbb tlalu manyak. air yg abis dulu dr bijik2 pearls. jawapannya incik pearls kena di buang lah. hehehe.
harga : RM 3.70 sbb double nyer pasal. klau tidak, rm 3.10 shj ok! x pasal2 buang duet kan ;(

2 comments:

Anaz said...

cool blog kat ner tu ann?
sue org telipot eh...hehehehe...

Ann-Wardrobe said...

cool blog kt kbmall. tingkat 1 (tingkat vincci tu la) hihi.

kalau pakson, tingkat bwh ( bhampiran dengan giant )