Thursday, January 27, 2011

Lucky Draw >> Cabutan Bertuah My Followers Blog S.H.A.I.Z.H.A.R

Wahh!!! senang kan,kan. kan an dah kata skg ni korang x perlu bsusah payah. kalau susah2 org trasa diri korang myusah mesti korang x mo buat. muahahhaa.. (mmg pun)
kalau senang cam gini, cepat jerk rasa nk buat. lalalala. jom kita settlekan cepat2.


1. Buat entry dengan tajuk : Lucky Draw >> Cabutan Bertuah My Followers Blog S.H.A.I.Z.H.A.R
(dah buat tu incik shai)

2. Menjadi Followers blog ini.Kalau bukan Followers memang tak layak la joint cabutan bertuah ini.
( i dh jd follower u tau. bkn krn contest ini ya, seikhlas hati i ) hahaha

3. Sila cari gambar profile *diri sendiri dlm senarai Followers blog ini dan bulatkan/bujur/segi3 *diterima.
( kotak kaler merah itu )
(korang yang nk join ini contest cari la gamba korang sndiri then tandakan oke. x kan x kenal gamba sndiri kut, yg cun melecun tu! hihi )

4. Mesti/wajib/perlu letakkan banner blog S.H.A.I.Z.H.AR di bahagian atas entry tersebut. ( Dah buat)

5. Tinggalkan entry link di dalam komen di bawah. (baik)

6. Tarikh tutup pada 01 16.02.2011 jam 11.59pm
7. Keputusan pada 02 17.02.2011 jam 11.11am

8. Hadiahnya: RM30 dlm bentuk top up terus ke No.Celcom/Maxis/Digi.
(kalau masyuk ke account cimb/maybank boleh ker?) hahaha

9.Selamat berjaya dan terima kasih kerana menyokong contest di blog in.
( Mudah mudahan, insyaALLAH )

okey kekawang contest kali ini x de main tag2 okies. bagi sesiapa nk myertainya, sila2. jangan malu/segan ok. apa salahnya kita mcuba nasib kita ni. mana nk tahu. menang kalah adat la tu! :) bye bye