Wednesday, January 26, 2011

" IF I HAVE RM100 "

Alangkah bahagia nya ini malam. kalau dikirakan yang ini contest kdua yang incik shai men' tag kan sayerp. hihi. semamangnya masa saya tesangat2 la tluang utk melakukan contest2 sbegini rupa. smbil2 layan tb smbil type entry tbaru. biarpun hanya contest! hehe. x memerlukan karangan yg panjang2. hihi. tp x penah pun ann type memanjang. bkn jenis suka/pndai menulis ye. hehe.

kali ini contest mgenai~~~~~~ korang pk apa yerk? lalallaa. hey! ada sesiapa nk join jgk ker? eee x malu,x ajak pun. kahkahkah. (jahattttttttttt!!) jangan marah oke.

Tajuk contest kali ini :
Contest yang bertajuk "if i have rm100" adalah 1 contest dimana jika i ada RM100 apa barang yang i hendak beli? senang cerita kalau i ada RM100 apa yang i akan buat dengan duit itu.

Mari kita lihat, Syarat2 contest ni. Senang je.. (kan,kan)

1) Upload pic barang yang anda idamkan.
2) Nyatakan sebab anda mahu kan barang tersebut.
3) Follow my blog aunimiyukie ( nak ramaikan kwn2 ) ( FOLLOWER YG 131)
4) Buat entry tajuk " If I Have RM100~ " (DONE)
5) Letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni. (OKEH)
6) Tag pd 3 kwn yang lain.
7) Jangan lupa tinggalkan comment n link anda slps itu.. (OKEH)
8) Tarikh tutup : 10 February 2011

Amacam korang dh bc syarat2 yang dimahukan oleh pngajur contest ini? meh kita tgk jawapan dr ann!

Product Description:
Fiffy gift set(Baby shirt & Pants), 9oz Feeding Bottle, 3 tiers milk powder container, Baby Plate and spoon, Huggies Diaper, Caterpillar soft toy with flowers arrangement in a special gift box.

Jika saya diberikan semanyak rm100. saya mahu membeli barangan bayi utk adik kesayangan saya, ellena. mukin korang2 tahu yang saya x de adik bradik kan. tapi ellena ni salah satu adik yg saya ada. walaupun ellena ni kiranya kawan tapi disbbkan umur nya mudah dari saya, saya telah mganggap adik. kira adik lain mak ayah la. hubungan kami agak rapat la cuma jejarang jumpa disbbkan si dia di kl.
Whoopp! 38 Weeks Pregnant! ;)

* tapi skg ellena sudah 40 weeks. kiranya nunggu masa dh! jadi dengan duet rm100 itu boleh la saya adiahkan barangan bayi utk dia! hihi.

Jadi dlm 3 org kawan yang saya ingin tag kan iaitu :