Monday, January 17, 2011

Horizon Garden Restaurant was SUPERB!!!

Restaurant tbaek di kota bharu!! hey itu pdapat cik an & incik kery oke. lain org, lain la pdapat, citarasa n pilihan. hihi. kalau sblm2 ni nsik smakuk x abis tapi last week abis woo. makan kami bdua tapii tett!! incik kery la yg manyak nyer. hihi.
lauk2 pun abis licin kcuali la sotong cekup tepung itu disbbkan incik kery neh mmg kurenggg skit sotong2 neh. haha. lain la an, mmg peberet kalau celup2 tepung ni. hihi.
Ari jumaat tu kira wajib la mkn kt sini! hahaha. siap2 je beli brg kt tesco terus je call suh siapkan mkanan. jdnya x perlu nunggu2 dh. kan senang ;) masyukkk je restaurant dh leh mkn! kan best!

New Horizon Garden Restaurant
Jalan Pasir Mas-Salor
Wakaf Che Yeh,Kota Bharu,
Kelantan.

New Horizon Garden Restaurant
Lorong Tun Ismail 12,
Sri Dagangan 2, Kuantan,
Pahang.

Horizon Garden Seri Manjung
Persiaran PM 3/2
Pusat Bandar Seksyen 3

Phone:+609-744 7177/609-516 3555/605-688 8799

3 comments:

masviona said...

ini mmg favvy rest gak bila balik kelate...tp mas selalu gi yg kat tepi simpang hiway nk ke pasir mas tuh psl dekat sket ngan umah....:)

Nik Nurehan said...

suka kan mkanan kt sini. best2 kan. an mmg suka giler. boleh dikataka stiap minggu, jejarang selang la sminggu. haha

New Horizon Garden Restaurant said...

What a great post for New Horizon Garden Restaurant, another review here http://malaysiafood.org/new-horizon-garden-restaurant/