Thursday, January 27, 2011

Contest Pic Hitam Putih Paling Cool

Selamat malam semuanya. sudah ketiduran ke? ke lepaking di ruang tamu smbil mayan tv yer. huh, malam neh x de cita best lansung. suma boring2 ok. dari tv1 hingga la 7, tv astro suma x de yang mnarik perhatian. huuwaa. tapi nsib la ada lappy ksayangan ini dilengkapi streamyx yang stiasa ok! hihi.

lg best plak bila si ana nk kan cik an myertai contest! yeay! i like ok. hihi. bohsan2 neh mmg teruja sgt nk buat contest. dari duk layan citer yg entah apa2 baik wt menda ni!

mari kita lihat apa syarat2 yg diperlukan. mudah mudahan syaratnya mudah shj!! jangan seksa saya ok! muahahaha.

Antaranya :-

1.Okay macam biasa korang kena jadi follower blog Cik Siti Fatimah ni

2.Letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ini


3.Buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !

4.Tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !

5.Tarikh tutup penyertaan : 1 Mac 2011

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Baik utk mulainya, saya nk sharekan bsama incik tunangan!!
Saat indah di hari ptunangan, 30 july 2010

kalau saya menang rm100, saya mahu blanja incik tunangan saya mkn bsma ibu bapa saya!
hihi. lauk2 ditempah di new horizon garden kbharu.

kali ni saya nak tag sapa yerk! baekkk!! anda mmg btuah :-


Kesimpulan : sudah settle! slamat mcuba ye kawan2 semua...!

1 comment:

siti fatimah said...

salam , hye :) terima kasih join contest ya :) good luck !