Friday, January 21, 2011

Cara terbaru meningkatkan Earnings Nuffnang dgn CPA. Make Money Online dgn Nuffnang ;)

Yuhuu!! brita tbaru, brita thangat! ini lah gara2 kak sya aka www.themummysya.com
kalau bkn krn beliau confirm cik an abaikan tau. haha. malas skit tang nk membawa news2 neh.
padahal ia sgt2 la penting oke!! rugi giler kalau wt derkkk mcm cik an sblm ini. kahkah.
duk dunia sndiri gitu ah kan!

berita baek yang ingin cik an kongsikan kpd korang iaitu britaaaaaaa tbaekkkkk utk bloggers iaitu mulai skg pihak nuffnang telah memperkenalkan satu konsep mudah lagik tekini bg meningkatkan Earnings kita2 neh dengan CPA dalam ayat panjangnya COST PER ACTIONS.

kalau sblm2 ini kita sama2 ketahui yang kita disdiakan CPC iaitu COST PER CLICK & MCPM yg dikenali METERED COST PER IMPRESSION.

ada apa dengan CPA yg tbaru ini yerkk??

a product being purchased or, a registration form being submitted as a result from clicking on the ad from your blog etc. The amount earned will range from the transaction involved. The more difficult it is to do the transaction the more you earn. For example, if users who click on a banner are meant to just fill up a form, a blogger can earn say RM1 to RM20 per sign up (depending on the advertiser). However if it’s something more challenging, say if something of high value is bought then the amount rewarded can be even over RM50 being rewarded per transaction.

dari pehaman cik an lah, produk iklan yang dipaprkan diwebsite kita tapi dibeli oleh pengunjung blog x kira dimana brada dalam kata lain mengisi borang iklan itu, para blogger/nuffnanger akan diberikan habuan/gajarannya! wowwwwwwwww!! bestt bkn? :P free2 jerk dapat ganjarannya.

ganjaran nya tsangat la bebaloi skitar rm 1ke rm 20 tapi kemungkinan jgk mcecah rm 50 oke! manyak tu. bayangkan kalau 10 org dlm shari, 100 org dlm shari, 1000 org dlm shari ;) hihi.

Introducing another way to optimize your Nuffnang earnings

More details — >>> Nuffang Malaysia

4 comments:

SyUhAdA said...

wah..
besnye..~

Nik Nurehan said...

yeah!! setialah kpd incik nuffnang! hihi

Myvitrd said...

memang best tapi nak dapat pembeli atau orang yang join amat susah.. sebab tu aku tak dapat rasa lagi earning cpa ni..

Orkid awek said...

masih relevan lagi ke cara ni?..:)