Wednesday, January 19, 2011

Cake Blackforest scara prcuma dari RENAISSANCE HOTEL?? Wowww!!!!

Spena ulang tahun perkahwinan my parento! incik tunang dengan bmurah hatinya memberikan sbijik cake black forest dari renaissance hotel! yeayy!! hihi. trima kaseh shayangku!! mesti korang terpikirkan harga kek ini kan. hurm kalau dipikirkan cake sr yang berega RM 80+ smestinya cake dr hotel ni lebih mahal kan. adat la kedai dengan hotel. tapi! korang salah sbenarnya harga cake di hotel sgt2 la bpatutan ok. same price jerk.
yang syiokkkkkk nyer! incik tunangan dapat free je ok! freee??? yes!!! lagi skali cik an katakan yang cake ni free! iaitu dlm kata melayu PERCUMA!!!!!!!!!!! haaaa??? sapa x suka kan kalau menda free. i like! kuikui.
itu lah,x sia2 or rugi tau jd member dia rang neh. mcm2 discount yg kita dapat dr dia rang! disbbkan telalu manyak coupon,x de nk abis ksemuanya. jd rugi la bagi kita org yang mjadi ahli! opss bkn saya tapi incik khairi ok! mcm mana nk jadi ahli mereka? x sure plak brapa rm, anggaran rm 450-RM500 jgk la utk stahun tapi tsangat la bebaloi dengan coupon2 diarang kasi... walaupun kami x leh abiskan coupon ini, sudah memadai apa yg telah kita org gunakan! Apa pun trima kaseh renaissance hotel bg mnawarkan keahlian ini!

No comments: