Tuesday, January 25, 2011

Berita baekk utk ahli nuffnang! sudah tjawab! Heartbeat slamat digunakan. TQ


tadaaaaaaaaaa!mesti korang pelik kan kenapa cik ann happy hari ni. dalam happy ada jgk moody nyer. tapi kali ni nk cerita pasal yg baek2 dulu!! hurm.
korang perasan tak pd entry2 di bawah. ada kan cik ann mempromosikan heartbeat. kiranya mnambah kan duet poket kita ni tapi ada beberapa org menanyakan status glitterati di nuffnang. adakah akn mjejaskan mjadi ordinary. hurm! cik ann dapat gak info dari seorang blogger mgatakan yang status nya berubah mjadi ordinary stelah mggunakan iklan mangga. cik ann x sure la iklan apa itu! tapi lain pulak dengan heart beat! korang jangan risau ok!!!!! sesama la kita mempromosikan jgk iklan heart beat ini. knapa????

Berita tsangat la baekkkk bagi ahli nuffnang! korang x perlu risau ek. spt mana entry sblm ini, cik an katakan ia x kan merubahkan statuss korang tau. x jejas apa2 pun! x kan mjadi ordinary pun. x kan khilangan duett tabungan anda di nuffnang itu. ye ker?? ye ye! katakan ye.

ini krn, cik an telah pun mgambil tindakan dengan mghantar email ke pihak nuffnang utk menanyakan hal ini. alhamdullilah, smalam send email hari ini dh pun tjawab! yeayyy!! tq incik nuffnang!!

Hi Nurehan,

No, Heartbeat does not affect Glitterati status.

Cheers,
Robb Chew
Blogger Relations

Nuffnang Sdn Bhd

www.nuffnang.com.my
Bukannya rekaan smata mata tapi ini adalah kenyataan jadi anda x perlu risau/takut ok. kalau korang takut mesti la an x syorkannya. kalau korang risau mesti an pun risau. mana mungkin nk jadi ordinary smula kan. hehe. so amik langkah tanya sama ada ok ke tidak. dh incik nuffnang kata ok!!! jadi boleh la cik ann teruskan ;) lalala

apa lagik jom kita sertai heartbeat!!!

oh yea! sbg peringatakan yerk kpd sesiapa bhasrat nk guna iklan mangga tu baekkk jangan okies! cik ann dh tanyakan jgk status glitterati kita kalau guna iklan mangga tu.
konfirmm!!!! akan mjadi status ordinary. owh tidakk!!! jangan korang sia siakan status korang di nuffnang yg byk bjasa oke! hihi. sbg bukti :-

Hi Nurehan,

Yes, ManggaAd does affect Glitterati.

Cheers,
Robb Chew
Blogger Relations

Nuffnang Sdn Bhd

www.nuffnang.com.my

No comments: