Thursday, January 13, 2011

Be Cool with a Refreshing Blog ~~ Oreo Vanilla

YUmmmyy!!! itu shj yang dapat ann katakan. lebih2 dgn cuaca yang agak panas di kota bharu. mmg sedapp menikmati air yang sejuk sbegini. syuurrppp!! skg ni tdapat 2 outlet cool blog yang ada di kb, iaitu di mallkb & pakson. harganya sgt2 la bpatutan cuma rm 3.50 shj. atas2 perisa gak. kiranya ada2 harga la. kalau sblm ni choc+peal hanya rm 3.10 shj tp kali neh orea vanilla. skg ni addicted dengan cool blog ;) coz it taste really good..!
Jadi tunggu apa lagik, cepat2 la terjah ye!!
Jika korang nak lagi information @ jenis-jenis flaver lain korang klik jer sini.
Semua yang korang nak tahu tentang cool blog ni semua ade kat sini..selamat mencuba..^_^

3 comments:

Ujang9897 said...

grrrr....terasa haus plak

eiysya zasya's said...

eh.. ada eh mende nih kat kb? xpnah tahu nih.. balik nnt bole beli lah.. sedap kan.. hoho~


p/s: Saya Pelajar UM..

Budakbarubelajar said...

Salam hihi saya nk tnye cmne klau nk oreder vanilla oreo ni? Saya budak baru blajar klau salah tolg tunjukan.