Friday, January 28, 2011

"Angpaw CNY TOPUP from thenameisia!"


syarat-syarat kontest!
  • Tajuk entri mestilah "Angpaw CNY TOPUP from thenameisia!"
  • Wajib follow blog lia. Kalau tak follow, penyertaan anda tidak dilayan.
  • printscreen follower dan letakkan didalam entri. ( FOLLOWER 302 )
  • Letak banner kat atas ni di sidebar dan dalam entri anda dan linkkan ke entri ni, sepanjang contest berlansung.
  • Tag sekurang-kurangnya 1 orang rakan, make sure dia tau yang dia telah di-tag! http://karetgirlhepi.blogspot.com/
  • Tinggalkan link post dalam post contest lia supaya senang untuk monitor.
tarikh tutup?
8 february 2011 11:59PM
hadiah yang disediakan adalah topup :)
nama pon Angpaw CNY TOPUP from thenameisia!
pemenang akan dipilih secara random with random.org

so far my idea is that. for winners

*lucky#01 - RM5 Topup
*lucky#02 - RM 10 Topup
*lucky #03 - RM15 Topup
*lucky #04 - RM20 Topup

senang kan? this is my 1st giveaway~ hope ade yang berebut nak topup tuh. hehehhehe =D

Good Luck semua yang turut serta menyertai contest ini............................

Untuk menyertai dan tengok lebih lanjut sila klik nama penganjur di SINI

1 comment:

lovelyfana said...

huhu..tengs ann..br pasan.. heee.. nnt ana wat yer.. :)