Thursday, December 02, 2010

Nasik Ayam Organik Di RCH.

Nasi Lemak Special Radix disertai 2 ketul rendang ayam
Harga : RM 5.90

*yang unik nya nasi lemak ini bcolour hijau & ada rendang ayam oke! hihi
(pilihan Incik Khairi)

Nasi Ayam Organik disertai Air Jambu!

Sekarang HPA bukan keluarkan kopi Radix je, dah ada Radix Chicken House dah pulak.
1. Restoran ni cara order makanan macam style fast food restaurant
2. Makanan campur, ada style nasi ayam, style sate, style west (macam chicken chop), macam-macam lagi..
3. Semua makanan guna konsep organik..ayam dia organik, kalau korang rasa, memang lain sikit daging dia.
4. Air pun semua organik..siap ada jus pegaga..hihi..
5. Harga makanan tak terlalu mahal..memang kalau rm8++ boleh dapat penuh satu dulang dan gerenti kenyang
6. Konsep warna oren..macam team Belanda pulak masuk restoran ni..hih

No comments: