Sunday, December 26, 2010

Mr. Cook, Kota Bharu!

Kelmarin, sabtu bsamaan 25 december 2010. Kmai bdua ke mr.cook di taman cempaka.
Mr cook ini disyorkan oleh salah seorang kwn iaitu lynna. dikatanya chicken chop blackpaper nya sgt sedap kalau dibandingkan dgn selera cik siti. jadinya kami ke sini utk mcuba lah.

betul kata org, slera msing2 kan. x smestinya org kata sedap kita kata sedap. hurm nak kata sedap sgt takde lah. tp bole la mkn. keke. chicken chop special itu bole la. nk kalau tlalu sedap tak gak. boleh mkn. keke. tapi my slera tetap ke selera cik siti lagik cumaaaaa kuah di selera cik siti agak manis kalau dibandingkan dgn mr cook. yg lebih msin ;)

apa pun x salah kalau kita btukar selera n mcuba di tempat baru. ye lah x kn nk mkn di tempat yg sama aja. buhsan jgk!! betul tak? bagi sesiapa yang duk di kota bharu, ada nak sharekan tempat2 mkn yg mjadi pilihan korang? boleh la bg tau ye dimana. mau jgk kami merasai ;)

2 comments:

AZLIN said...

bukan berkenan kat mr.cook tapi berkenan kat layout baru cik ann. lebih simple..btw chicken chop terbaik kat hayaki tepi mydin. kuah dia fullamak..kaw king kaw..

Nik Nurehan said...

oh ye ker. an x brapa suka sgt western di hayaki. hihi