Friday, December 24, 2010

Hayaki Kopitiam KB

Dah lama kami x kesini~~ entah baper bulan dah x singgah ke hayaki kopitiam.
Bkn krn lupa jalan ke sini cuma entah la kaki ni malas saja nk mjejak ke sana. lg pun skg neh manyak sgt kedai2 makan yg baru kan. kalau dulu asyik2 hayaki. asyik2 hayaki. sudah bohsan ok. last mkn2 di hayaki di depan billion itu pun hanya minum2 saja. x de mkn pun. Hari ni jumaat spt biasa la kami akan ke tesco utk membeli keperluan dapur kan. dh tu buhsan amat dh mkn fast food ada di tesco itu. food court????? erkk x mo ok. bkn nya eksyen tapiii adesh ramai giloossssss. x mampu menunggu n duk mkn di tempat reramai gitu. hehe. jd kami ke sini lah.

settle2 jek kami mkn terus ke mall kb utk ketemu cust aka kawan iaitu cik yatie. hurm kejap sajerk hanya btemu mata utk membeli baju2 yang dibeli yang telah pun dibayar pd minggu lepas.

sesampai rumah dh kui 6 ptg. ok la tu, x de la lama sgt ;)

gini lah hari jumaat kami. anda bagaimana?
opssssssssssssss!!!! trima kaseh incik tunangan krn dtg temani sayerp pagik td. kiranya 2x la kamu dtg ke kb utk bjumpa dgn sayerp. suka ;)

6 comments:

maya said...

owh...hiyaki halal ker...selalu jugak tgk tapi payah nak singgah takut mahal dan tak halal...memang Maya setuju sgt...banyak betul kopitiam yg tumbuh kat kB...

Nik Nurehan said...

halal ;)
kalau kt kb ni x de masalah.
eh senang jerk parking. mmg ada tempat khas utk parking. lebih2 utk cust hayaki. free sahaja. di jalan kebun sultan.

maya said...

hari tu pergi kopitiam kat kubang kerian...d klasik kopitiam...gempak sungguh...tapi tulah kejap jer...nanti org dah busan...hayaki...salah taip bah...

Nik Nurehan said...

owh di klasik depan usm tu yerk. an penah pegi 2 kali ;) tapi kt situ mayak pilihan mkanan. kalau kt hayaki agak terhad skit.

eiysya zasya's said...

isk.. tak pernah ke hayaki.. looks yummy..


p/s: Panggilan misteri..

Nik Nurehan said...

sememangnya yummy! kalau ada masa n bkesempatan. leh la singgah!