Tuesday, December 14, 2010

Hari Sabtu di Rasamas Bsama...

Hari sabtu yg lepas kami ke rasamas utk mjamu slera skitar jam 4.30. yeah kami bdua neh kalau bab mkn bsama mesti lewat2. x de mkn time kui 2 punya. haha. perut mmg lapaq giler la kalau dh brekpes mkn yg ringan2 saja. sudah mjadi kbiasaan hari minggu pastikan mkn bdua. my parento pun tsangat paham sudah. mmg x kan lunch di rumah tapi mkn di kedai oke. hehe. x de kesah pun. ala adat la tu dh jumpa 2 kali sminggu kan. mesti la nk mkn bsama. mcm korang2 jgk la yerk. hehe. sbenarnya kami bdua plan nk ke mr cook tapi disbbkan sudah lewat petang kami singgah aja ke rasamas di mall kb. kalau nk ke mr cook dekat roundbout cmpaka tu rasanya mau kui 5 lebih smpai. huhhhhh. lagipun kami pun mmg duk mall kb utk membeli brg kperluan. opss brg kperluan ok bkn nya shopping sesuka hati. takde makna nya nk shopping sesuka hati time2 sengkek ni. hahaa.... ksian kan ;P

Kalau ke rasamassss konfemm kami akan order ubi bserta ice cream ni. sgt sedappppppppppp oke!! lebih2 ubi time panasss. so yummy! korang harusss cuba yerk. kekeke......
spt biasa jgk la smbil2 menungguu mkanan itu smpai, sesi bgamba bdua dijalankan walaupun hanya mnggunakan E 72. haha. itu saja lah yg kami mampu, nk memiliki cmera mcm korang2 neh, kwangan x mgizinkan. sobsob. ksian utk kali kdua :P tapi kami bsyukuurrrrrrrrr. asalkan boleh bgamba sudah! hehehe.

x smestinya kena ada cmera yang canggeh2 utk bgamba kan. kalau beli scara hutang wt apa jgk. amik gamba sana sini, tapi bayar nya x abis lg. opssss tlebih sudah! hahahhaa. abaikan..

mcm mana pulak hari2 minggu anda yerkk??

No comments: