Thursday, November 18, 2010

Suasana shari sbelum Raya Haji di Kota Bharu




Agak sesak jgk jalan nk ke town ke lebih2 ke pasar khatijah. pehhhh susah giler nk dapatkan parking tau.. Beberapa kali jgk la lalu depan pasar neh. Last2 tpaksa paking agak jauh dari tempat membeli buah, terpaksa la beb! mau beli punya pasall.
huhu.. Tapi dlm firasat Cik An la, walau di mana2 pun mesti sama jerk. Ni la dikatakan shopping last minit atau membeli keperluan utk memasak pd malam raya :) x gituu...

2 comments:

kelhome said...

aku kalau sehari sebelum raya, konfem aku tak keluar..maklum je lar mesti jem yg amat pnya...

Nik Nurehan said...

tpaksa sbb luper nk beli buah2. keke.
x lengkap kalau ada nsik, kuih tapi x de buah. hehe.