Monday, November 22, 2010

Life Is Great! Great Eastern

Alhamdullilah, hari neh cik an sudah myetelkan pembayaran life insurans di great eastern.
tarikh tamat utk pmbayaran pada 24hb neh so alangkah baek nya kalau settle sblm nya kan. x kan hari terakhir br nk g bayar plak. dah ada duet buat apa nk ditangguhkan pdahal dh lama tangguh pun. hehe. surat insurans neh smpai sblm raya lagik.
Lg pun ari neh free jerk, jd singgah la kejap. sudah mjadi tanggungjawab kita utk meyelesaikan.

Haaa ada jgk org2 kelantan yg x tahu di mana nya pjabat insurans neh kan.
okeh2, bgn dia bdekatan dengan ptptl shj. kiranya nk ke billion pasti melepasi office insurans ini.
Skg neh trasa lega sgt2 tau. Syukur kpdnya krn memberi rezki kpdku.

Insurans ini, cik an telah mdaftar semenjak berumur 18 tahun. hingga la skg masih cik an teruskan.
Murah sgt2 oke dan jgn trasa rugi utk mdaftar! skg kan ada pelbagai2 insurans. semua atas pilihan memasing.
Kalau mcm cik an neh, hanya rm 604.05 utk 6 bulan. kiranya lepas 6 bln br cik an bayar plak! :)
Tunggu jerk surat cinta dr mereka utk kita membayarnyer!
Kita boleh jerk membayar scara online atau ke pejabat mereka! Smua atas ksenangan kita lah.
Mana rasa senang, buat la oke. jgn pekara kecik di susahkan atau merasa berat utk btanggungjawab.

Kota Bharu
No.S25/5252-T &U
Jalan Sultan Yahya Petra
15200 Kota Bharu, Kelantan
Tel : 609 - 748 2332
Fax : 609 - 744 9701
Admin Manager : Ang Suat Gee
Business Development Manager :
Sham Irwan

Operational hours:

Monday to Friday
: 8.30 am to 5.15 pm
Saturday, Sunday and Public holiday: Closed

No comments: