Friday, November 19, 2010

Iklan Nuffnang membuat saya teruja!!!!! Love & TQ Nuffnang so much!!


Jadinya ada sikit perasaan teruja pabila nampak ketiga-tiga iklan keluar pada masa yang sama. Lagipun iklan tu kan lain-lain. iklan ini sgt memeriahkan susasana tau. adesh trasa blogku mjadi sangat la lengkap :) TQ Nuffnang.
Ye lah, blog Cik An neh bkn la sechantek atau sefamous korang jadinya bila dh kluarnya ketiga2 campaign. mau mlopat2 kegembiraan saja. keke. Cik n bsyukur sesangat krn dianugerahkan 3 campiagn skali gus. walaupun kadang kala hanya salah stau je kluar pd satu masa tapi x mengapalah :)

Seperti gamba di atas, iklan yang tdapat dlm blog Cik AN :
1. Introducing Jipaban Malaysia
2. Olay White Radiance
3. CIMB Clicks

Di mana? di blog cik an yang dikenali HTTP://WWW.AN.WARDROBE.BLOGSPOT.COM
Bagi sesiapa yang sudi nk terjah tu, jemput la datang oke!!

Selain itu jgk, Cik An ada jgk blog2 yang lain spt personal blog iaitu di HTTP://NIKNUREHAN.BLOGSPOT.COM

Bagi sesiapa yang sudi jgk, jadi la follower Cik An yerk. Kedatangan anda sgt2 dialukan! Trima Kaseh! hihi.

Tips :
1. Korang wajib letak 3-3 jenis ads sekali di blog korang baru betul. Kira ada Leaderboard, Rectangle dan Skyscraper, semua korang kena letak.

Iklan Nuffnang ada tiga jenis;
  • Leaderboard: letak di bahagian atas blog
  • Skyscraper: letak di bahagian sidebar blog
  • Large rectangle: letak di bahagian entry blog
2. Selalulah blogwalking blog orang lain jangan la tunggu orang lain datang ke blog korang ok.Selain blogwalking korang tukar la link korang dengan orang lain ini juga boleh meningkatkan traffik korang.

X rugi wooo korang join nuffnnag neh! bagi sesiapa yang belum join, boleh la ke http://www.nuffnang.com.my
Selamat Mendaftar!!

1 comment:

Mizi a.k.a SKELERTOR said...

dah 3 taun dah pakai nuffnang.. best.. buffered earn pun slalu dapat..

visit back ok