Tuesday, November 30, 2010

CIKGU SHIDA SERIOUSLY AWESOME ! Wajib tgk. hahaha.

Siapalah cikgu shida ni kan. haha. mmg femes giler ah. siap fara fauzana myebut namanya di melodi pd ahad yg lepas. haha. sblm2 ni tak bminat pun nk nengok tapi entah la petang ni tgerak/tbukak hati utk menengok video klip nya. yaaaaaaaaaaaakkk!! mmg nakal/lawak ah. haha. teruss buat entry ni. hahahaa. Cikgu Shida nie,kira very sporting dan confidence dgn diri sendiri. lawak gak. pecah perut Cik An tgk cikgu ni miming. nak kutuk pun x bleh gak sbb ni hasil kerja seni dia. apa lagik korang, layannn ah!

Kalau nak tau, beliau kini adalah seorang guru yang sangat hot di Facebook dan Youtube. Beliau tidak perlukan promo gempak-gempak, gosip yang meliar dan undian sms bagai menggila, tetapi beliau hanya perlukan medium simple iaitu Desktop/ Laptop, headphone, Webcam, sambungan Internet dan Akaun Youtube.

3 characters in 1, the father, the mother and the Setan. haha. kreatif dan berani... cayalahhh!!!

tajuk lagu : kalau berpancaran

>

No comments: