Saturday, November 06, 2010

Bsama di Chicken Rice Shop!


5 November 2010 bsamaan hari jumaat. Gini la hari minggu kami, pasti abiskan masa bsama. Dimana lagik kalau tak di Tesco kb. Huissshh! detim2 di tesco je ker? Nak dikatakan detim2 di taman bunga jauh la skali. sikalang neh kalau nk abiskan masa mesti ke mall. hahaha. Bukan apa, hari minggu la ari utk membeli belah tau. Boleh dikataka stiap ari jumaat ada jek brg dapo yang perlu di topup. Nama lagik hari jumaat, konfirm la si dia cuti dr bkejer kan. Sbb itu lah hari jumaat jerk mesti ke mall. Cik An nk g sorang diri?? bkn kata x pernah tapi jrg sangat la beb! aishh malas oke. nk tolak troli lagik, nk plih2 brg lagik. wah seksaaa tu!!! lebih2 kalau time tu ramai org. Bila bdua ni, haaa senang giler la. Sorang tukang tolak troli & sorang lagik duk mbik2 brg. Mudah n cepat gitu!! Lagipun sronok apaaaa kalau kuar bsama dgn membeli belah brg dapo. x kan nk shopping baju2, handbag, kasut jek nk bsama, bila brg dapo nk sdiri2. ishh! Ni kira practice utk masa depan la. hehe. ini blum btiga, brempat kan :) wahh pasti chumel! hihi.

2 minggu turut2 kami makan di tesco. nk kuar g mkan pat2 lain sememangnya x smpat. ye lah time dh dh kui 5 petang kan. kalau nk ke tempat lain confirm smpai rumah plak lewat. aishh!! lg pun maghrib skg neh awaiii giler. lagipun my parents x brapa suka la kalau balik lewat2 kan.. tapi biasa la kalau ari jumaat mesti dlm kui 6 br smpai rumah ;)
kalau last week kami mkn di kenny rogers tapi kelmarin, jumaat mkn di chicken rice shop! hurm, mkn2 kt situ x de la best mana ok la dr lapa kan. lapa nsik tpaksa la mkn di situ. sumpahh!! x penah lagik kami mkn2 di food court tesco. bkn nya memilih tapi entah la x tbukak slera nk mkn2 di situ. bknnya eksyen tapiiiiiii pehh ramai giler ok. kmalasan la nk pegi pat mkn gitu. kalau time2 mkn bdua neh nak la tempat yang rileks & aman kan. keke. x mo la bunyi kebisingan dgn org ramaii.
Nsib la my parents x de kesah mana. ye lah dh kuar pun kui 4 ptg. hehe. kami x memerlukan masa 4/5 jam utk kuar bsama. skadar kuar 2/3 jam sudah mcukupi oke. skadar jumpa, mkn2 bsama sudah oke la.. Sudah syukur kpd NYA :)
Tapi kan yang kalau next week kita ke horizon bole? buhsan sudah mkn2 di tesco neh. alaaa bole nyer. tahu sgt dgn incik tunangan ni. asal sebut kata nk makan mana2, si dia ok saja. tq shayang! hopefully next week kita kuar awal skit ok. skitar 4 lebih dh bole mkn2 di horizon. x de la rasa kalut nk balik kan.

Sejak akhir2 neh suka sgt menukar display picture di fb. kalau dulu2 gamba mesti sorang2 tapi skg neh mesti display picture gamba kdua. maklum la sudah jd tunangan kan. Sgt indah bila jd tunangan ni. x de masalah nk letak gamba2 bdua di fb. walaupun blog ni stiasa update dgn gamba kami bdua tapi di mukabuka trasa nk privacy skit. tapi bila dh ada ikatan bdua ni x de kesah mana dh la. hahhaa. bole gitu!

Gini la keje kami bdua sblm mkanan2 yg kami order tu smpai. gamba bdua itu wajib! yeay. suka ;)
Smpai2 di rumah jerk terus transfer then upload kt muka buku/personal blog neh! hehe.

Yang,
Sayang kamu. Esk kita bgamba lagik yerkk. opss maksudnya hari ni lah, sabtu, 6 November 2010.
Suka2. Menambahkan koleksi gamba bsama.!!!
x perlu mengukit tentang gamba kami bdua mesti di kedai makan. time2 lain mana ada kan. x kan time memilih brg nak bgamba. harap maap ya. x de masa kalau boleh nk beli dgn cepat2 jerk..
Time mkn gini la boleh duduk bdua, bebual dan bgamba. jadi x leh elak la. bgamba di meja mkn! x kesah la korang nk kata apa2 pun. boleh blah n pekak kan telinga. x heran!! ;)