Friday, October 15, 2010

Watson Membership Card And Gift Voucher (i dah ada, uols?)

Hari ni jumaat bsamaan 15/10/2010.

Sayerp & incik tunangan ke Tesco Kota Bharu. Lepas bshopping barang dapur, singgah ke watson utk membeli bio oil utk mghilangkan parut. Hhuuuwaaa ada parut di jari ni gara2 kena awon time membakar roti. sobsob.. Dah buruk jari neh disbbkan parut. x suka! Tekad nk beli bio oil neh! wajib ilang! harap2 ilang la. tiada kesan parut! mudah mudahan kan. doa kan sayerp oke! hehehe. over..!!
Time byr, budak cashier tu offer jadi member...only costs rm12 and u will enjoy a lifetime of benefit..seumur idup...no need to renew. So upon getting your card, you will get the 60 gift vouchers and a membership card. Its worth for your money..In addition, there are still many other membership benefits that you can see in detail on the brochure attached to the membership package..
The idea is simple: the more you spend, the more points you earn and the higher the rebate.

Dapatkan kad di Watson pastu aktifkan kad secara online di laman web Watson akan dapat bonus 200 point. Tapi kalau aktifkan kad tu secara offline dengan cara isi borang di Watson maka tak dapatlah bonus point 200 tu.
sape nak jadi member boleh baca kat sini Watson

Kelebihan menjadi ahli Watson ni apakah?

Dah tentu lah bonus point dia. Setiap RM1 dibelanjakan di Watson akan dapat 1 point. Tapi kalau shopping di bulan birthday korang, korang dapat 5x bonus point. Atau apa-apa produk jenama Watson yang korang beli, akan dapat 2x bonus point. Frankly speaking lah, sebenarnya tak heran mana bab point-point ni. Tak kesah pun kekadang tu. Tapi daripada tak dapat apa-apa, baik dapat point kan selain dapat habis duit?

  • Aktiviti exlusive, bengkel, pelancaran produk dan sampel produk.
  • Promosi terkini dan berita melalui web, email dan SMS.

Membership memang cara bagus untuk menarik pelanggan supaya sentiasa membeli dengan kita :-) Atau dengan kata lain, kita takut pesaing kita mengambil pelanggan kita. hehe

3 comments:

jae rim said...

Budak ii boleh ker register

jae rim said...

Budak ii bwah umur boleh ker register

Anonymous said...

kalau yang mahu buat tuu berumur lebih kurang 12tahun boleh ke