Sunday, October 31, 2010

Mkn2 di Secret Recipe!

grilled black pepper chicken


KB MALL
G43, KB Mall, PT101 & 102, Jalan Hamzah, Seksyen 16, 15050 Kota Bahru, Kelantan.
Tel: 09-741 9922 | Opening Hours: 10.00 AM-10.00 PM (Daily)

Muahahaha, korang mesti tension kan kalau bukak jek page cik an mesti ada gamba mkanan. sabar je lah.
ada hati nk jd duta jalan2 cari mkn kut. muahaha. berangan nk jd pgacara mkn2 lol. muahaha. sbbnya mkn kan itu satu hobby yg cik an palingg suka! ehehe..
tapi tension jgk kalau org asyik2 duk komen tetang apa yg cik an lakukan skg ni. ish an ni asyik mkn jek. skit2 gamba mkanan. waaaaaahh rasa mau lempang jekkk muka dia rang ni. opss!! ada yg trasa ka? lantak korang la beb. suka hati la beb. duet poket sndiri oke! x luak pun duet korang ok. korang rasa deki ke, sila ler pegi terjah sndiri n mkn la smanyak mana korang nak. jgn over2 nk komen oke.
satu jerk cik an ni! kalau mkn duet poket sndiri. duet poket kami bdua. dah tu satu jek kami amalkan apa yang kami mkn neh, wajib la ingat pd ibu bapa kita. koranggg??? ada ke korang wt gitu? balik2 rumah dgn tangan kosong takpun penuh dgn brg2 peribadi hasil shopping kan..? Cik An..??? bukan nk bemegah, nk eksyen atau ckp lebih2 okeh. Tanya sndiri pd org tua ku. penah skali tak cik an balik dgn tangan kosong utk dia rang? apa yang kami mkn2 ni wajibnya akan dibawa balik ke orang tua. over2 kan x lupa beb kt org tua di rumah ni. jangan ingat kita org aka kami bdua jek mkn sedap oke. bkn nya nk kata apa lah entah la naik jemu jgk kalau korang komennnnn dgn melihat gamba2 makanan. hei!! x de sapa suruh korang nengok oke. dh tangan korang gatal nk klik tgk, sapa suruh. muahahaha. salahkan diri sndiri ;) lalalalla... ok lah malas mau bebel panjang2. daaaaaaa.

3 comments:

Albert said...

Aiks, tak makan cake ke? haha

Nik Nurehan said...

klau org ke sr mesti mkn cake.
kami? x mkn cake plak. bkn x suka kemanyakkan yg tinggal x brapa nk slera. hehe.

Baccarat Online said...

Also what as a result?