Friday, October 08, 2010

Ellena Accident??

8/10/2010, kaka aka Cik An br jerk dpt sms dr adik, Ellena Rashid. dpt msg yang kurang baik/x myenangkan tapi alhamdullilah suma slamat. syg kamu!
Mesti korang nk tahu kan apa isi kandungan 'sms' itu.
Mereka telah mgalami kecelakaan/accident di k.lipis. on da way nak balik ke kg gara2 mama nya sakit. tapi alhamdullilah mereka selamat cuma eddy cdera teruk. adik aka ellena n baby (kandungan) alhamdullilah slamat. kereta tu jgn tanya la. agak teruk gak la.

Kereta teruk?? eddy cdera teruk konfirmmmm mmg kes berat la kan. iya iya!! :( sedey, x dapat menemani/mjenguk!!
My adik cerita, penghadang jalan tu tembus msuk dalam kereta. kiranya kena si eddy. eddy di bahagian penumpang. maksudnya my adik, ellena yang drive. sblm kjadian tu, ellena duk bahagian penumpang. kiranya tukar driver, ellena yg drive pulak. Hurm bayangkan kalau ellena yang duk bahagian penumpang! tak dapat digambarkan lebih2 ellena tgh pregnant ank prtama kan. Ya ALLAH.
Alhamdullilah, eddy pun btambah sembuh cuma bcuti panjang tmasukk ellena. maklum la truma lagik kan.

Semoga Ellena n Eddy dpt menempuh dugaan yang berat ini.

Syukurrr! nyawa/kselamatan itu yang lebih penting!

No comments: