Monday, October 04, 2010

4 Website Download Movie, Lagu, Phone Stuff & Software Dengan Percuma

>Yes!! Semuanya download secara percuma : tiada payment<

semua orang suka mendownload bahan-bahan daripada internet. Ada yang download lagu, ada yang download movie dan ada yang download wallpaper secara free daripada internet. Antaranya ialah :
01. Download lagu free : Download lagu free di website 4shared. Kalau dulu ada Multiply untuk sharing lagu tapi sekarang tiada lagi. 4shared tetap menjadi pilihan utama dan kalau takda lagu yang nak, search lak di Google. Di 4shared nie jugak, boleh download dokumen lain seperti video dan gambar.

02. Download movie free : Nak download movie free ialah di blog Gblog85. Memang sumber yang penuh dengan pelbagai pilihan movie dan TV series percuma. Perkhidmatan untuk download movie dan TV series secara free yang terbaik. Rekemen sepenuhnya kepada korang semua tau!! ^_^

03. Download phone stuff free : Ada satu website untuk download software phone free, download game phone free, download wallpaper phone free, download theme free : semua yang berkaitan phone secara percuma. Website tersebut ialah Mobile9. Ada banyak pilihan theme, games dan softwares percuma untuk pelbagai jenis phone di website nie. *kuikuikui*

04. Download software free : Tak semua software komputer di internet adalah percuma. Ada yang berlesen dan ada yang hanya untuk trial. Namun, di download.com, ada banyak pilihan software yang bermutu tinggi boleh didownload secara percuma. Sebagai seorang yang gilakan software, memang bertimbun software free yang berguna yang aku dah download didownload.com nie. Ahakz!!

Kalau korang ada menggunakan website lain untuk download secara percuma, silalah share dengan yerk. Semangat nak mendownload nie!! *muehehehe*

1 comment:

Anonymous said...

aku tengok ade satu entry kat blog orang lain tajuk semua sama..tak pasti saper copy paste same

http://coretanperantau.blogspot.com/2010/09/4-website-download-movie-lagu-phone.html

tak tukar langsung walau satu ayat