Wednesday, September 22, 2010

My simple Cover E72

OMG!!!! Simple jerk kan? haha. takde la schantek korang nyer cober.! hurmm..
Mmg teringin jgk nk pakai yang fancy2 skit mcm bakaler2 itu tapi bila dipikirkan, apa guna incik tunangan bagi yang limited edition aka white edition kalau kita pakai yang fancy2 punya cober.
kan, kan.??
Bila dipikirkan betul tak apa yang Cik An smpaikan ini?
Iya2 lah, kalau pakai cover bakaler2 x de nampak la housing nokia kt belakang yang bakaler puteh. kan sayang tu. Baik saja pakai E72 bkaler hitam or kaler biasa2.
Bak my mum kata lah, kalau menda sama tapi disbbkan beza harga dari segi warna, aish rasa cam x bebaloi. hahhaa. Tapi kita sbg org muda mesti nk nampak kelainan kan. Mesti mauu yg tbaekk. Maklum la nk guna bkn nya sbulan dua. Lain la korang kutt!! ;) Kejap2 update new hp.
Lebih2 ini pulak adiah dr org tsayang. hehe.
Kalau zaman muda2 dulu mmg suka tukar2 hp tapi sejak memakai N95 ari tu, wah x mo dh tukar2 okeh. Pakai la shingga rosakk!! Bkn nya kata nk save budget apa cuma kalau kita sudah bepuas hati buat apa nk tukar2 yg lain! Itu lah adat membeli, mahal membeli menang memakainya. tak gitu..?

Buat masa sikalang neh. Cik an ada 2 cober lah. Satu yg jenis simple silicone colour white ( jenis transparent ) dah jugak satu lagik jenis leather. Murah2 saja dan harga sgt2 la bepatutan ok!!

* Tapi dlm hati sbenarnya teringin nk pakai cober pink! jeng jeng jeng!! :P

2 comments:

cha said...

oiii cantiknyaaa hphone.

Ann-Wardrobe said...

alahai, chantek hp cha lagik kut :P